All fields are required.

Close Appointment form

Hjärtstartare

Hjärtstartare – Hyra defibrillator och hjärtstartare för ditt företag
  • Home
  • Köpa hjärtstartare

Köp hjärtstartare och rädda liv

Av 10 000 svenskar som idag drabbas av hjärtstopp utanför sjukhus överlever endast ca 500. Om en person får hjälp inom 3 minuter med en defibrillator så har man i en studie sett att chansen att överleva är över 70%. Vi har utvärderat utbudet av hjärtstartare och valt att marknadsföra två olika fabrikat, ZOLL AED Plus samt HeartPlus. HeartPlus är en enkel och tydlig basvariant. Den har en display med tydliga symboler, en startknapp samt en chockknapp. Den har röstinstruktioner på svenska och en funktion som hjälper till att hålla rätt takt när man ger bröstkompressioner.

Mer om studien här.

Köp hjärtstartare, kontakta oss för prisuppgifter.
contact-button

ZOLL AED Plus är en av världens mest sålda hjärtstartare, och även en av de mest sålda i Sverige. Den har ett unikt HLR-stöd som mäter hur djupt man ger bröstkompressionerna, så man säkerställer att man verkligen kommer ner minst 5 cm. Vidare finns en display med textkommandon på svenska vilket är bra vid bullriga miljöer när det kan vara svårt att höra röstkommandona. Den har även hela 5 års hållbarhet på elektroder och batterier vilket gör den mycket lätt att underhålla.”

Läs nedan om hur du går tillväga för att beställa en defibrillator av oss.

Vi ger dig en offert

defibrillator-offert_knapp

Berätta gärna i meddelandet till oss vilka behov ni har så tar vi fram en unik offert till Er.

Kostnadsfri Offert – Klicka här

Lifepak CR2 – Hjärtstartare

Köp hjärtstartare lifepak cr2När du köper defibrillator av oss så levererar vi en av marknadens mest sålda.

Lifepak CR2 – Mer info

Skräddarsydd utbildning

defibrillator-utbildning-dhlrVälj bland våra kurser inom allt från första hjälpen till hjärt- lungräddning inklusive defibrillering (D-HLR). Du väljer själv ett upplägg som passar dig bäst.

HLR Utbildning – Läs mer

Glöm inte service

hjartstartare_thumb_expressenNär du väl ska använda defibrillatorn är det viktigt att den fungerar. Om du köper en defibrillator tar du själv ansvaret för att hantera service på hjärtstartaren. Det ingår när man hyr defibrillator av oss, men kan även tecknas i samband med köp.

Defibrillator Service – läs mer