All fields are required.

Close Appointment form

Hjärtstartare

Hjärtstartare – Hyra defibrillator och hjärtstartare för ditt företag

 

education

Vuxen-HLR med hjärtstartare

Kursen lär ut tekniken att rädda liv genom HLR (Hjärt-lungräddning) och defibrillering med hjälp av en halvautomatisk defibrillator/hjärtstartare, eller så kallad övningshjärtstartare. Kursen innehåller både praktiska och teoretiska moment. Deltagarna får lära sig hur man ska göra om någon plötsligt drabbas av hjärtstopp. Sedan får de öva sig på en träningsdocka hur man ger konstgjord andning, bröstkompresssioner och hur man använder en hjärtstartare. Man får träna utefter olika scenarier som spelas upp.

För att man ska få ut så mycket som möjligt och kunna få öva ett antal gånger per person så rekommenderar vi att utbildningen genomförs i mindre grupper. Efter kursens slut erhåller alla deltagare ett intyg att de genomgått kursen och vet hur de ska agera om en situation med plötsligt hjärtstopp uppstår.

Utbildning är en färskvara. Därför rekommenderar vi att man efter att ha genomgått en grundkurs även gör kortare repetitionskurser framåt i tiden, dels för att repetera det man kan men även för att bygga på med ny kunskap.

Antal deltagare: Upp till 12 personer

Tidsåtgång: 2h

Till föregående kurs: HLR Utbildning >>

Till nästa kurs: Första hjälpen kurs >>

– se kort beskrivning i filmklipp medHLR