All fields are required.

Close Appointment form

Hjärtstartare

Hjärtstartare – Hyra defibrillator och hjärtstartare för ditt företag
Zollaedplus

Zoll AED Plus – Sammanfattning

Enligt de nya Europeiska riktlinjerna (ERC, European Resuscitation Council Okt 2010 www.erc.edu ) så rekommenderas att man ska använda en hjärtstartare med HLR-stöd som kan mäta och tala om så att bröstkompressionerna är minst 5 cm djupa. ZOLL AED Plus är den enda hjärtstartare som har den funktionen. Andra hjärtstartare kan ha andra så kallade HLR-stöd men klarar inte av att mäta den nivån. Att nå rätt nivå är mycket viktigt för att hålla igång en tillräcklig blodcirkulation.

• Den enda hjärtstartaren som klarar ERCs nya riktlinjer om HLR-stöd

• Svensktalande röst

• Batterier och elektroder har upp till 5 års stand-by tid

• Klarar temperaturen mellan -30C till 70C

• 5 års garanti

• Dagligt självtest

• LCD display med text och EKG

• Använder kommersiella batterier

• Även funktion för barn

• Mycket tålig, klarar fall från 1,5 meter

• IR port för dataöverföring

• Monteras på väggen eller förvaras i en smidig väska

Vi har ofta bra kampanjerbjudanden, kontakta oss för offert!

Zoll AED Plus defibrillator – mer information

Enkel att använda

Zoll AED Plus ™ har tydliga symboler på frontpanelen som ger klara instruktioner med text och den ger även vägledning med svensk röst.

Förebygger kvävning

Locket har även en unik funktion då den ska läggas under personens axlar så att huvudet faller bakåt och luftvägarna på så sätt frigörs. Det är en viktig funktion så att inte hakan faller ner mot bröstkorgen och luftvägarna stängs när bröstkompressionerna påbörjas.

 Defibrillator som mäter hjärtrytmen

När en person kollapsar av plötsligt hjärtstopp vill man snabbt få reda på om det är defibrillering eller HLR som är den mest lämpliga behandlingen. Det avgörs enklast genom att defibrillatorn analyserar personens hjärtrytm. Ungefär hälften av alla incidenter med hjärtstopp skulle ha nytta av defibrillering. För de övriga hjärtstoppen är det kritiskt att utföra traditionell HLR.

Zoll AED Plus har ett unikt HLR stöd

Det unika med Zoll AED Plus är att det är den enda hjärtstartarutrustning som hjälper livräddaren att utföra en effektiv hjärt-lungräddning. Livräddaren får en feedback av graden och djupet av bröstkompressionerna under själva hjärt-lungräddningen. Det är den här mekanismen gör att Zoll AED Plus är den enda hjärtstartaren som kan hjälpa till att bedöma och behandla nästan alla plötsliga hjärtstillestånd.

Underhåll och service

Normalt korroderar elektroderna i en defibrillator om man inte använder den och det är inte ovanligt att en defibrillator inte fungerar när man som mest behöver den. Därför är det viktigt att man har service på sin defibrillator.

Lägre driftskostnad

AED har utformat Zoll’s CPR-D • padz ™ (elektroder) så att livslängden blir längre än andra defibrillatorer på marknaden. ZOLL AED Plus elektroder har 5 års livslängd. Det gör att driftskostnaden för att hyra eller köpa en defibrillator går ner väsentligt jämfört med andra hjärtstartare.

Tillbehör för Zoll AED Plus

Dessutom levereras den med ansiktsskydd, sax, engångshandskar, rakhyvel, handduk, och fuktigt torkpapper.

Se film om ZOLL AED Plus

Fler filmklipp om ZOLL AED Plus!