All fields are required.

Close Appointment form

Hjärtstartare

Hjärtstartare – Hyra defibrillator och hjärtstartare för ditt företag
  • Home
  • Hjärtstartare HeartPlus...

Hjärtstartare HeartPlus

Hjärtstartaren HeartPlus är användarvänlig och prisvärd.En av våra halvautomatiska hjärtstartare heter HeartPlus. Hjärtstartaren är ett mycket bra alternativ och val för den eller de som behöver en användarvänlig och prisvärd hjärtstartare.

Tre utmärkande egenskaper:

  • HeartPlus ger tydliga instruktioner för enkel användning
  • Går att använda på både barn och vuxna
  • Väger inte mycket och är lätt att bära med (1,9 kg)

HeartPlus ger tydliga instruktioner för enkel användning

Kontrollpanelen på HeartPlus visar tydliga symboler och ger samtidigt röstinstruktioner och tydliga illustrationer i hur hjärtstartaren ska användas.

I och med att batteri och elektroder sitter i en integrerad kassett är det mycket enkelt att byta ut dem. Kassetten har en hållbarhet på 2 år men om hjärtstartaren används i skarpt läge behöver du byta kassetten efteråt.

Stöd för bra bröstkompressioner med metronom

HeartPlus har en inbyggd metronom som hjälper dig att göra bra bröstkompressioner. Du ska hålla ett tempo om minst 100 och högst 120 bröstkompressioner per minut.

Ljudupptagning vid användning

Använd USB-porten för att föra över data från hjärtstartaren. På så sätt kan du och sjukvården analysera räddningsinsatsen. När hjärtstartaren startas startar också en ljudupptagning som spelar in det som sägs vid en insats.

Testar sig själv

Tack vare dagliga självtester kan du vara trygg med att HeartPlus fungerar som den ska om (eller när) den behöver användas i ett akut läge.

Går att använda på både barn och vuxna

Många hjärtstartare på marknaden kräver olika elektroder för barn och vuxna. Elektroderna är de som du placerar på den drabbades bröst, vilka skickar strömstöten genom hjärtat. Med det här hjärtstartaren behöver du bara trycka på en knapp för att aktivera barnläge. Vuxenläget är standardinställningen. Med barn räknas i det här fallet barn mellan 1-8 år eller max 25 kg.

Väger inte mycket och lätt att bära med sig

HeartPlus väger bara 1,9 kg. Den är alltså väldigt lätt och enkel att bära med sig och ta med på utflykter eller liknande händelser där hjärtstartare normalt inte finns. Dessutom kommer HeartPlus med en smidig bärväska som gör den väldigt enkel att bära med. Välj till väggfästet om du vill hänga upp den på väggen.

 

  • Share This

About the author

DD admin

Related Posts