All fields are required.

Close Appointment form

Hjärtstartare

Hjärtstartare – Hyra defibrillator och hjärtstartare för ditt företag
Hjärtstartare

Är du intresserad av att vara återförsäljare av våra defibrillatorer?

Lifepak cr2

Kanske har du kunder som är intresserad av att köpa eller hyra en hjärtstartare? Kanske håller du på med HLR utbildningar, företagshälsovård, friskvård eller annan utbildning? Kanske säljer du idag säkerhetsprodukter inom brand, kameraövervakning eller har andra liknande produkter till kontors- eller verkstadsmiljö? eller tycker att det är en intressant produkt som du skulle vilja marknadsföra i din butik eller på din webplats?

Är du intresserad – tveka inte att kontakta oss << klicka här

contact-button

Vi växer och söker nya HLR instruktörer

Vi söker nu personer som på timme är intresserad att utbilda grupper i HLR med hjärtstartare samt eventuellt i första hjälpen. Ett socialt och viktigt jobb för rätt person!
Utbildningarna sker på dagtid och beror på kundernas efterfrågan.

Vem är du?

Vi ser gärna att du är utbildad instruktör i minst Vuxen HLR med hjärtstartare enligt Svenska HLR Rådets riktlinjer och har egen praktisk erfarenhet inom området. Tjänsten är ett utmärkt extra jobb för dig som kanske arbetar som sjuksköterska, brandman eller som studerar.

Hör gärna av dig om du är intresserad av ett både spännande och viktigt jobb. Använd formuläret eller ring oss direkt på 08-501 690 40.

Är du intresserad – tveka inte att kontakta oss << klicka här